Presentatie stripboek

Het heeft langer geduurd dan we hadden gedacht, maar nu is er dan toch eindelijk duidelijkheid.  Na het oponthoud door het Coronavirus en de ziekte van illustrator Danker Jan Oreel zijn we nu goed op stoom. Met regelmaat komen de pagina's binnen en ook de afspraken met GBU en Spikker en het onderwijskundig bureau zijn vastgelegd.  Blij zijn we met de betrokkenheid van Stichting Urker Uitgaven die het stripboek gaat uitgeven.
Wie de media enigszins heeft gevolgd beseft hoe belangrijk het is om de Holocaust onder de aandacht te brengen, en dan met name onder de jongeren.  We mogen dan ook vaststellen, dat het niet op een beter moment uitgebracht kan worden.  Eind maart wordt het stripboek gedrukt en op Maandag 17 april wordt het gepresenteerd.
 

Toch is er naast het positieve nieuws over de uitgifte en presentatie van het stripboek ook de wetenschap dat onze begroting, door het opgelopen oponthoud en de oorlog in Oekraïne , niet meer geheel sluitend is.  Materiaal prijzen zijn bijna verdubbeld terwijl de verkoopprijs van het stripboek hetzelfde is gebleven. Uw betrokkenheid en steun is en blijft van belang. Help ons de toenemende kosten te kunnen betalen.

Door; bestellen van het stripboek  (€ 10,00 excl. verzendkosten) en Sponsoring.
(De betaling kunt u voldoen op rek. nr. NL33 RABO 0352 7334 62 ten name van Stichting Odulphus)

Bestellen
Bestellen  is mogelijk per exemplaar, maar ook in grotere aantallen.
1 stripboek kost u €10,-  (excl. verzendkosten)

Sponsoring
Wilt u meehelpen d.m.v. sponsoring, dan hebben wij vele aantrekkelijke mogelijkheden. Als erkende Anbi-stichting is uw sponsoring aftrekbaar van de belasting.

Sponsoring kan met elk willekeurig bedrag, met voordelen: gratis aantal stripboeken, iedere sponsor vermelden wij op de website, vermelding in het stripboek met uw naam en/of bedrijf, speciale uitgaven met signering, enz.

  • Bij sponsoring van €100,- tot €250,-: vermelding op de website plus 1 stripboek
  • Bij sponsoring van €250,- tot €500,-: vermelding op de website plus 1 speciale editie
  • Bij sponsoring van €500,- en meer: Vermelding op de website, 1 speciale uitgave plus vermelding in het stripboek!

Heeft u zelf bijzondere wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee!

Uw hulp is noodzakelijk en van harte welkom.

Ga naar Toezegging sponsorbijdrage of gift